C-hike

De ‘van alles wat 2′ hike, 13 t/m 15 jaar.

Maximaal 20 teams, opgeven kan per koppel of troppel.

Dit is de hike voor jongens en meisjes die al een keer aan een hike hebben deelgenomen. De C-hike wordt in thema gehouden. Er zijn twee vaste dagtochten met allerlei leuke posten onderweg. Slapen doe je in een zelf mee gebrachte tent en je maakt zelf een warme maaltijd. Kennis van kaart- en kompastechnieken is noodzakelijk.

Voor meer informatie over de C-hike kun je een e-mail naar C-hikeleiding Gerjan, Elzo en Bob sturen.

Thema

C-hike             13 – 15 jaar

De Miljonairs Club

Dit jaar draait de C-hike om luxe, want als miljonair doen wij niet aan primitief. Het weekend zal aan de ene kant in het teken staan van geld uitgeven, maar aan de andere kant ook in geld verdienen. Een miljonair verdient namelijk ook geld gedurende het slapen.

Dat klinkt natuurlijk allemaal heel erg goed, maar je mag als miljonair niet verslappen. De concurrentie is zwaar, want iedereen wil jouw plekje wel overnemen. Waar investeer jij je geld in? Heb je een paar aandelen op het oog of ga je liever naar het casino? Allemaal keuzes… Na het weekend zullen we zien wie de rijksten zijn en wie wellicht onder de brug moet gaan slapen.

Wij, van de Poolkamp Miljonairs Club, zijn op zoek naar de rijksten die tussen de 13 en 15 jaar oud zijn. Miljonairs zijn echter altijd met 2 of 3 personen om altijd aandacht te houden bij de investeringen en zij zijn enigszins ervaren met het lopen van hike’s. Denk hierbij aan het gebruik van een kaarttechnieken en kompas.

De miljonairs schuwen het niet twee maal te overnachten in eigen tent, bungalow of villa tijdens het weekend. Ook zal er eigen voedsel moeten worden bereid op de zaterdagavond, maar daar kan je natuurlijk ook je eigen kok voor meenemen.

Wij kijken uit naar uw aanmeldingen!

 

Voor meer informatie kan je terecht bij de ereleden van de club:

Gerjan Arends                           chike@poolkamp.nl

Elzo de Groot

Bob Tjaarda