Opgave informatie

Opgave info

Opgeven voor deelname aan het Poolkamp kan alleen via deze website. Mocht je vragen hebben over het inschrijven, neem dan contact op.

Om je in te kunnen schrijven als medewerker moet je minimaal 18 jaar zijn. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de door jouw aangegeven voorkeur voor een hike, hier kunnen echter wijzigingen in worden aangebracht.

Circa 2 weken voor het het Poolkamp ontvang je deelname informatie per e-mail. Het is belangrijk om een juist e-mailadres op te geven, want er wordt geen informatie per post verstuurd.

De inschrijving gaat open op maandag 20 oktober 2019, 00:00 uur en sluit op zondag 8 december 2019, 23:59 uur. Wil je mee op Poolkamp maar is de inschrijving gesloten? Neem dan contact op.

Betaling

Betaling geschiedt à contant bij de aanmelding in de kampeerboerderij bij je hikeleiding. Bij afmelding na 8 december of niet op komen dagen, krijg je een rekening thuis gestuurd voor de door ons reeds gemaakte kosten, zijnde € 10,-.

Afmelding kan alleen door contact op te nemen met het C-team. Als je je bij je groepsleiding afmeldt, moet er alsnog voor 6 december contact op worden genomen met het C-team.

Prijzen

De prijzen voor het Poolkamp 2019:
€ 25,00 per deelnemer A-hike.
€ 22,50 per deelnemer (andere hikes)
€ 22,50 per posthouder
€ 25,00 voor medewerkers.