X-hike

Leeftijd 11 t/m 13 jaar

De X-hike is een hike voor beginnende hikers. Je slaapt wel in je eigen tent, maar je hoeft niet met een grote rugzak te lopen. Bij de X-hike is het thema erg belangrijk, hier hoort dus ook een goed logboek en thema kleding bij.

Met de basis hike technieken kun je deze hike goed lopen, daarnaast kook je je eigen eten. Overdag loop je met een kleine dagrugzak. Je andere bagage wordt door de hikeleiding naar het subkamp gebracht. De eerste avond loop je een korte route naar het subkamp. Hier kun je je opwarmen bij het vuur of in de verwarmde tent. De andere twee dagen loop je een route met leuke thema posten.

Mocht het allemaal niet lukken dan helpen wij je natuurlijk graag!
Opgeven kan als koppel en troppel.

Maximaal 20 koppels.

Voor meer informatie over de X-Hike
Stuur een e-mail naar: X-hikeleiding

Jeroen Lamberts
Jeroen Zijlstra
Geert Schoemakers

Thema

X-Hike en de Vloek van het Zwarte Water

Er rust een Vloek op het Zwarte Water. Het spookt er en er zijn schijnen geesten rond te dolen. De  Vloek deze kan maar op één manier opgeheven worden en dat is met de hulp van jullie! Doe mee aan de X-Hike tijdens het Poolkamp en verlos het Zwarte Water van haar vloek. Kom als geest of spook naar het Poolkamp en zorg dat ze zo bang voor ons worden dat de geesten en spoken er vandoor gaan het het Zwarte Water weer rustig wordt.