B-hike

De ‘van alles wat’ hike, 12 t/m 14 jaar.

Maximaal 20 koppels, opgeven kan alleen per koppel.

Dit is een hike voor jongens en meisjes die al een keer aan een hike hebben deelgenomen. Deze hike wordt in een thema gehouden. Er zijn twee vaste dagtochten met allerlei leuke posten onderweg. Kennis van kaart- en kompastechnieken is noodzakelijk.

Voor meer informatie over de B-hike kun je een e-mail naar de B-hikeleiding sturen.

 

Thema: De beste influencer van Poolkamp 2020

Ben jij altijd bezig met het maken van de leukste stories en video’s met super veel likes, of zou je dit graag willen leren? Dan zoeken wij JOU om het B-hike influencersteam te komen versterken en maak je ook nog eens kans op de felbegeerde titel van “ De beste  B-hike influencer 2020”.

Dit jaar leg je tijdens de hike alle leuke gebeurtenissen vast en voer je te gekke opdrachten uit! Maak bijvoorbeeld een storie over de beste grap van je vriend of vriendin, zendt een live video uit tijdens het koken, doe daarnaast ook nog eens te gekke dansjes en dat allemaal zodat alle volgers thuis en op de hike geen genoeg kunnen krijgen van alle super toffe ervaringen van Poolkamp 2020!

Word jij nou helemaal enthousiast van het lezen van dit te gekke en hippe stukje? Meld je dan aan voor de B-hike en dan zien we elkaar daar!  #Poolkamp #B-Hike #Besteinfluencervanpoolkamp

Hikeleiding B-hike

bhike@poolkamp.nl