X-hike

Leeftijd 11 t/m 13 jaar

De X-hike is voor de beginnende hikers. Als je al een keer eerder een hike met overnachting hebt gelopen is de X-hike de volgende stap. Beide nachten slaap je in je eigen tent. Je hoeft niet met deze tent en een grote rugzak te lopen. Overdag loop je met een kleine dagrugzak. Je andere bagage wordt door de hikeleiding naar het subkamp gebracht

Bij de X-hike is het thema erg belangrijk, hier hoort dus ook een goed logboek en thema kleding bij. 

Met de basis route technieken kun je deze hike goed lopen. Natuurlijke helpen wij en de posthouders je graag als een route niet helemaal duidelijk is. De eerste avond loop je een korte route naar het subkamp. Hier kun je je opwarmen bij het vuur of in de verwarmde tent. De andere twee dagen loop je een route met leuke thema posten.Op zaterdagavond kook je een zelf je eigen maaltijd op een brandertje.

Een weekend vol avontuur, uitdagingen en plezier!

Opgeven kan als koppel en troppel.

Maximaal 20 groepjes kunnen deelnemen.

Tot op Poolkamp!

Voor meer informatie over de X-Hike
Stuur een e-mail naar: X-hikeleiding

Thema: Indiana Jones

Beste X-hikers. Jullie treden in de voetsporen van Indiana Jones. Tijdens het Poolkamp zullen jullie op de proef gesteld worden in de Temple of Secrets. Dan kunnen jullie laten zien wat jullie waard zijn.

Er zijn wat geheimen uit de tempel in het openbaar gekomen. Deze geheimen kunnen jullie tegenkomen tijdens het Poolkamp. Door deze op te schrijven en te bewaren in jullie logboek kunnen jullie makkelijker uit de tempel ontsnappen. Let dus goed op tijdens het Poolkamp en ontcijfer de geheimen.

Mocht je in de voorbereiding geïnteresseerd zijn in Indiana Jones of wil je er wat meer over weten? Er zijn vier films van Indiana Jones gemaakt, dit zijn spannende films. Er is ook een soort Donald Duck versie gemaakt. Deze film heet DuckTales de Movie: Treasure of the Lost Lamp.

Wil jij meedoen aan de X-hike en kun jij tijdens het Poolkamp puzzels oplossen om de prijs uit de Tempel of Secrets te veroveren? Schrijf je dan nu in!

Groetjes,

Harold en Mike