C-hike

Een gevarieerde hike voor scouts van 13 t/m 15 jaar, waar enige ervaring met hikes gewenst is. Dat mag een NHW of Poolkamp zijn, maar kan ook de hike op NPK zijn of een hike bij de eigen scouting vereniging. 

Je loopt gedurende het weekend een mooie hike met in je rugzak alle dingen die je nodig hebt voor het weekend. Onder andere een tent, slaapspullen en kookspullen om op de zaterdagavond je eigen maaltijd te maken.  

De hike begint op vrijdagavond en gedurende het weekend gebruik je verschillende routetechnieken om de posten en subkampterreinen te bereiken. Mocht je niet alle technieken kennen? Geen nood! Bij het subkamp en posten kan je hulp vragen. 

Na het hiken kom je op vrijdagavond en zaterdagavond aan op het subkamp, waar je je kunt opwarmen in een verwarmde tent of bij een kampvuur.  

Je geeft je op als koppel (met zijn tweeën) of al troppel (met zijn drieën).  

Maximaal 20 koppels/troppels.  

Wees er wel snel bij, want vol is vol! 

Heb je vragen over de C-hike? Stuur je vraag dan naar de C-hikeleiding 

Mocht je als ouder of verzorger meer informatie willen, dan kan je ook kijken op de pagina Informatie voor ouders en verzorgers. 

Thema: Scoutfluencers!

Hey toffe C-hikers!! 

Het is weer tijd voor een ontzettend mega gaaf poooolkamp #jeweetzelf. Dit jaar gaan wij ons uiterste best doen om scouting helemaal op de kaart te zetten door een heuze campagne op sociale media. Als echte scouts weten jullie de beste coördinaten te vinden voor een groot succes op de socials. 

Tijdens het kamp zullen jullie je eigen VLOGboek of podcast bij houden om zoveel mogelijk likes te scoren en mee doen aan de challenges om kijkers voor je te winnen. Zo gaan jullie laten zien aan de volgers hoe je vuur maakt, kaart en kompas leest of hoe je tas het beste inpakt. En het aller belangrijkste; vergeet niet je aller beste#scoutfit mee te nemen. 

Weet jij nou hoe je het beste aan de wereld kunt laten zien waar scouting om draait? En wil jij je kampeervaardigheden, hike-technieken en natuurlijk creativiteit met je volgers delen? Twijfel dan niet langer en schrijf je in voor de C-hike #scoutfluencers! 

Groetjes, 

Andrea en Marleen 

#C-hike #poolkamp #koud #kaart #kompas

c-hike-2023