C-hike

De ‘van alles wat 2′ hike, 13 t/m 15 jaar.

Maximaal 20 teams, opgeven kan per koppel of troppel.

Dit is de hike voor jongens en meisjes die al een keer aan een hike hebben deelgenomen. De C-hike wordt in thema gehouden. Er zijn twee vaste dagtochten met allerlei leuke posten onderweg. Slapen doe je in een zelf mee gebrachte tent en je maakt zelf een warme maaltijd. Kennis van kaart- en kompastechnieken is noodzakelijk.

Voor meer informatie over de C-hike kun je een e-mail naar C-hikeleiding (Andrea, Gerjan, Marleen en Vivian) sturen.

Thema: Ellertshaarder Bureau of Investigation (EBI)

Het Ellertshaarder Bureau of Investigation (EBI) staat dit jaar voor een grote uitdaging. Een van de hoofd detectives heeft namelijk een nieuwe case gekregen. Na een week speurwerk heeft de detective nog steeds geen idee hoe het heeft kunnen gebeuren dat Dokter van Willebrand vergiftigd is. Het is ook nog een raadsel wat voor gif er is gebruikt en natuurlijk het belangrijkste, wie hem vergiftigd geeft! Waarom, was al snel duidelijk: Dokter van Willebrand had een grootse ontdekking gedaan en zou deze bekend maken aan de hele wereld, maar voor hij dit kon doen werd hij vergiftigd. De dokter is ernstig ziek en we weten niet hoelang hij nog te leven zal hebben.

Hierom is het ontzettend belangrijk dat we zo snel mogelijk een antigif vinden, maar helaas kan detective de Sock het niet alleen en zijn hulpdetective is met vakantie. Om de case vanuit een andere hoek te bekijken heeft hoofd detective De Sock hulp ingeschakeld van de Poolkamp C-hikers, die bekend staan om hun uiterst goede speurwerk. Met behulp van laboratorium testen, DNA-onderzoek en de speurneuzen van de C-hike, hoopt de detective eindelijk uit te vinden hoe Dokter van Willebrand is vergiftigd en hoe we hem beter kunnen maken. Hopelijk kan Dokter van Willebrand dan toch nog zijn ontdekking bekend maken. Zijn jullie klaar voor een echt sporenonderzoek?

Schrijf je snel in om detective De Sock te helpen en de dader te vinden!