DE-hike

De samengevoegde D- en E-hike, 15 t/m 18 jaar.

Maximaal 20 teams, opgeven kan in team van 2 t/m 6 personen.

Wees er wel snel bij, want vol is vol!

Voor meer informatie over de DE-hike kun je een e-mail naar de DE-hikeleiding sturen.

Thema: The Game Is On

thema DE hike 2019Roerend door zijn Cup-A-Soup bekijkt de directeur van DE-Games de jaarcijfers. Voor de organisatie dreigt een financiële ‘Game Over’. Het aanbod van bordspellen is te groot geworden en de vraag neemt af. De jeugd van tegenwoordig besteedt hun tijd klaarblijkelijk liever aan Fifa, Fortnite en GTA op de Playstation en Xbox. De tijd waarin de hele familie na een droog kerstdiner een bordspelletje speelde is voorbij.

DE-Gamesis alleen nog te redden door het aanbod te beperken. Het zal zich moeten richten op één bordspel. De rest van de bordspellen zullen dan niet meer worden geproduceerd. Dit nieuws heeft zich als een lopend vuurtje verspreid door het bedrijf. De burgemeester van Monopoly is al verhaal komen halen bij de directeur. De gans van ganzenbord is door het nieuws depressief en zit volledig in de put. Het leger van Risk dreigt met een coup.

Toch zullen de plannen van de directeur doorgezet moeten worden. Maar welk bordspel zal hij blijven produceren? Om dat te onderzoeken stuurt hij diverse verkenners in groepjes op pad om onderzoek te doen naar welk bordspel nog de meeste potentie heeft. De verkenners die terugkomen met het beste adviesplan zal hij rijkelijk belonen. The Game Is On!