DE-hike

De DE-hike voor ervaren scouts van 15 t/m 18 jaar. De meest uitdagende hike van het Poolkamp voor teams van 2 t/m 6 personen. 

Op de vrijdagavond begin je direct met een mooie tocht naar het eerste subkampterrein. Op de zaterdag krijg je een route, met uitdagende posten, voorgeschoteld. Op de zaterdagavond kook je je eigen maaltijd en keer je op zondag terug naar de kampeerboerderij.  

Uiteraard heb je gedurende de hike alle spullen bij je die je nodig zult hebben. Van tent en slaapspullen tot kookgerei en kleding.  

Op de subkampterreinen is er een verwarmde tent waar je gezellig kunt zitten en koken.  

Je geeft je op als team van 2 t/m 6 personen. 

Maximaal 20 teams. 

Wees er wel snel bij, want vol is vol! 

Voor meer informatie over de DE-hike kun je een e-mail naar de DE-hikeleiding sturen. 

Thema: Wo ist der Rudi?!

Der Rudi is vermist! Echt? Ja echt. Deze levende legende is de burgemeester van de pistes. Niemand heeft zoveel bier gedronken, flugels ge-ad, en apfelstrudels achterover gedrukt als hij. Maar waar is hij dan nu? Dat weet niemand. Het schijnt zo te zijn dat hij een relatie heeft gekregen met de plaatselijke Yeti uit het bos, maar deze geruchten zijn nooit bevestigd. Hij skiede zelfs nog op houten latten en at zijn schnitzel met een hooivork.. Rudi is oud, maar niet gek. Echter hingen zijn ski’s in de kerstboom op het dorpsplein en heeft niemand hem sinds dinsdag meer gezien. Jullie moeten als Sherpa’s (onderzoeksteam) erachter zien te komen waar hij nu uithangt! Doop jezelf onder in zijn levensstijl om erachter te komen waar hij dan misschien wel niet uit zal hangen.. Dierollerveenplatz rekent op jullie! 

de-hike-2023