Opgave informatie

Opgeven voor deelname aan het Poolkamp kan alleen via deze website. Bij het inschrijven is het mogelijk om aan te geven dat je vegetariër bent, hier zullen we op het Poolkamp rekening mee houden.

Speciale diëten kunnen wij helaas niet verzorgen i.v.m. een gebrek aan capaciteit in de keuken, hier zul je zelf iets voor moeten regelen.

Ook kun je bij het inschrijven aangeven of je wel of niet op de foto gezet wilt worden. Indien je wel op de foto gezet wilt worden, maar niet dat je foto op de website gezet wordt, kun je contact opnemen met het C-team.

Mocht je verder nog vragen hebben over het inschrijven, neem dan contact op.

Om je in te kunnen schrijven als medewerker moet je minimaal 18 jaar zijn. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de door jouw aangegeven voorkeur voor een hike, hier kunnen echter wijzigingen in worden aangebracht.

Circa 2 weken voor het het Poolkamp ontvang je deelname informatie per e-mail. Het is belangrijk om een juist e-mailadres op te geven, want er wordt geen informatie per post verstuurd.

De inschrijving gaat open op zaterdag 15 oktober 2022, 00:00 uur en sluit op zondag 4 december 2022, 23:59 uur. Wil je mee op Poolkamp maar is de inschrijving gesloten? Neem dan contact op.

Verder nog goed om te weten: Mocht er aan het eind van het Poolkamp gevonden voorwerpen overblijven, zullen deze worden gefotografeerd en op Facebook worden gedeeld. Binnen twee weken kun je mailen naar cteam@poolkamp.nl om je voorwerp terug te krijgen, hierna worden alle gevonden voorwerpen gedoneerd aan goede doelen.

Betaling

Betaling geschiedt à contant bij de aanmelding in de kampeerboerderij bij je hikeleiding. Bij afmelding na 2 december of niet op komen dagen, krijg je een rekening thuis gestuurd voor de door ons reeds gemaakte kosten, zijnde € 12,50.

Afmelding kan alleen door contact op te nemen met het C-team. Als je je bij je groepsleiding afmeldt, moet er alsnog voor 2 december contact op worden genomen met het C-team.

Prijzen

De prijzen voor het Poolkamp 2022:
€ 27,50 per deelnemer van de A-hike 
€ 25,00 per deelnemer van de andere hikes (X, B, C en DE)
€ 15,00 per subkampleiding
€ 30,00 per medewerker – binnen slapen
€ 25,00 per medewerker – buiten slapen