Opgave informatie

Opgeven voor deelname aan het Poolkamp kan via ons inschrijfsysteem. De volgende zaken zijn onder andere nodig om je in te schrijven:

  • Scouting Nederland Lidnummer
  • Telefoonnummer voor telefoon die wordt meegenomen op het Poolkamp
  • Dieetwensen
  • Naam en telefoonnummer van persoon die benaderd kan worden in geval van nood
  • Aangeven of beeldmateriaal waar je op staat gedeeld mag worden op de website, in de Poolbode en op sociale media

Poolkamp houdt enkel rekening met vegetarische dieetwensen
Let op dat er geen rekening gehouden wordt met speciale dieetwensen, anders dan vegetarische dieetwensen. Het is voor het Poolkamp onmogelijk om met alle dieetwensen rekening te houden. Mocht je speciale dieetwensen hebben, dan dien je hier zelf voor zorg te dragen.

Gebruik van beeldmateriaal op de website, in de Poolbode en op sociale media
Bij het inschrijven kun je aangeven of beeldmateriaal waar je op staat gedeeld mag worden op de website, in de Poolkamp en op sociale media. Als je hier niet mee akkoord gaat, dan krijg je een opvallende markering die je te allen tijde zichtbaar moet dragen. Daarmee wordt voorkomen dat beeldmateriaal van jou geplaatst wordt.

Minimaal 18 jaar oud als medewerker
Om je in te kunnen schrijven als medewerker moet je minimaal 18 jaar zijn. Wij proberen voor posthouders zoveel mogelijk rekening te houden met de door jouw aangegeven voorkeur voor een hike, hier kunnen echter wijzigingen in worden aangebracht. Bijvoorbeeld als er te veel posthouders van een bepaalde scoutinggroep bij dezelfde hike staan ingeschreven (maximaal 3 groepen van dezelfde groep).

Deelname informatie
Op zondag 10 december ontvang je deelname informatie per e-mail. Het is belangrijk om een juist e-mailadres op te geven, want er wordt geen informatie per post verstuurd.

Inschrijving geopend vanaf zaterdag 30 september
De inschrijving gaat open op zaterdag 30 september 2023, 00:00 uur en sluit op zaterdag 9 december 2023, 23:59 uur. Wil je mee op Poolkamp maar is de inschrijving gesloten? Neem dan contact op.