Posthouders

Zoals elk jaar zijn er ook weer posthouders nodig. Goed gemotiveerde leiding en stamleden kunnen zich daarvoor opgeven. Er zijn een paar voorwaarden:

  • Je moet minimaal 18 jaar zijn.
  • Je moet je voor 3 december opgeven.
  • Wij proberen rekening te houden met je hike voorkeur, hier kunnen echter wijzigingen in worden aangebracht.
  • In principe worden van dezelfde groep niet meer dan vier mensen per hike geplaatst.
  • Je moet beschikken over eigen vervoer om bij de posten te kunnen komen. Het streven is om posten zoveel mogelijk op plekken te plaatsen die toegankelijk zijn met de auto.
  • Je slaapt in een zelf meegebrachte tent. Bij het Poolkamp 2021 is het niet mogelijk om binnen te slapen als posthouder.

Info brief

Volgt binnenkort..

Algemene informatie

Buiten je persoonlijke bagage heb je de volgende zaken nodig: tent, eventueel thermoskan, bord, mok, bestek, etc.. Vergeet ook een stoeltje niet voor bij de post!

Dr. Poolkamp

De afgelopen zes jaren hebben wij voor de posthouders en subkampleiding een posthoudersquiz gemaakt om naast de hikes ook een competitie te hebben voor de hulptroepen. Er waren altijd posthouders actief bezig met deze quiz, maar wij vinden het tijd voor iets nieuws. Dit jaar de Dr. Poolkamp! Een puzzel die je gedurende het weekend kunt oplossen en met een winnaar aan het einde van het weekend. Dus geen ingewikkelde quiz meer met een uren zoeken op het internet, maar een puzzel waar je je creatieve geest de ruimte kunt geven.